Proefvaren

Proefvaren op afspraak

Heb je je keus eigenlijk al gemaakt en wil je het liefst direct je nieuwe boot meenemen? Dan ben je van april tot eind oktober – op afspraak – van harte welkom. Ik zorg dat een demoboot van je keus klaar ligt om mee proef te varen. Bij individueel proefvaren kan er, in verband met de logistiek, maar met één model worden gevaren. Je hebt alle tijd om jouw specifieke vragen kunnen stellen. Wat weegt zo’n kano nou? Is hij wel sterk? Vaart hij lekker? Hoe zet je zoiets in elkaar? Van begin april tot eind oktober ben je op afspraak van harte welkom. Een demo is vrijblijvend en helemaal gratis.

Stuur me een mailtje om een afspraak te maken.

Wil je aansluitend direct een nieuwe boot meenemen? Dat kan. Bij je nieuwe boot krijg je (uitsluitend bij Vouwkanowinkel) een Nederlandstalige handleiding en een instructievideo. Toch liever persoonlijke assistentie bij de eerste montage? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Voor een packraft is dat absoluut niet nodig. Met een Ally zijn we voor de eerste montage twee uur bezig en met een nieuwe vouwkajak zelfs drie uur. Ja, dat lijkt ingewikkeld, maar er is gewoon veel te vertellen en een eerste montage ‘vers uit de doos’ duurt altijd langer.

Gevaccineerd of niet, je bent van harte welkom al gelden er in verband met corona wel enkele aanvullende afspraken:

  • Kom alleen als je 100% gezond bent en geen ziekteverschijnselen vertoont, of in contact bent geweest met besmette personen. Dat geldt voor mij omgekeerd ook. Zo blijven we allemaal gezond.
  • We ontmoeten elkaar buiten bij de kanosteiger.
  • We houden zoveel mogelijk anderhalve meter afstand.
  • Bij het proefvaren, vaar ik niet mee in de boot.
  • We houden rekening met actuele voorschriften en richtlijnen.

Blijf gezond, ga kanoën!