Ally kano forum & community

ally-vouwkano-forum

Een Ally kano forum?

Natuurlijk is het leuk om mee te praten over Ally vouwkano’s, vragen te stellen en tips of avonturen te delen en reviews te plaatsen. Een Ally kano Forum zou leuk zijn, maar… een inventarisatie van het Duitstalige Ally Forum maakt duidelijk dat er wel erg vaak antwoorden gegeven worden door mensen die het ook niet weten, en dat die antwoorden vervolgens door Ally-newbies voor waarheid worden aangenomen.

Ga meteen naar het Ally Forum op Facebook

Een voorbeeldje

Vraag: Hoe maak ik mijn Ally onzinkbaar?
Antwoord: Schuim de stangen vol met PUR-schuim.
Niet zo’n handig antwoord, want de Ally kano is al onzinkbaar door de schuimmat. Wil je meer drijfvermogen bind dan een waterdichte ton of luchtzakken in de boot. Als je de stangen vol schuimt met PUR zijn reparaties aan de veren niet meer goed uit te voeren en na verloop van tijd gaat het PUR-schuim water vasthouden, waardoor je boot steeds zwaarder wordt…

Ally vouwkano Facebook groep

Om dit soort onhandige tips te vermijden vind je op de deze website geen Ally forum. Wil je toch gezellig meepraten over de Ally kano, tips en tochtverslagen delen, dan ben je van harte welkom in de openbare Facebookgroep ‘Ally vouwkano’. Niet verstopt achter wazige nicknames, maar gewoon herkenbaar met je eigen Facebook account.

Ga naar de Facebook groep