Proefvaren

Een kajak, kano of packraft koop je natuurlijk niet zonder dat je er eerst in gevaren hebt. Hoe mooi en gelikt sommige webshops ook  lijken, vaareigenschappen als stabiliteit, koersvastheid en wendbaarheid zijn zeer persoonlijk en kun je alleen ervaren door zelf in een boot te stappen. Daarom heeft Vouwkanowinkel demodagen en kun je individueel komen proefvaren.

Dit voorjaar kan er vanaf 1 april kan weer worden proefgevaren op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In verband met corona gaat dat net als in 2020 op individuele afspraak. Noem het fieldlab, of op afspraak winkelen met een timeframe van twee uur. Noem het click & collect, maakt niet uit. Door mijn individuele aanpak werkte ik al coronaproof voordat het was uitgevonden.  Alleen de wat groter opgezette demodagen zitten er voorlopig niet in.  Dus mail gewoon voor een afspraak en kom vrijblijvend langs.

Individueel proefvaren

Heb je je keus eigenlijk al gemaakt en wil je het liefst direct je nieuwe boot meenemen? Dan ben je van april tot eind oktober – op afspraak – van harte welkom. Ik zorg dat een demoboot van je keus klaar ligt en je kunt er een stukje mee proefvaren.

Wil je aansluitend direct een nieuwe boot meenemen? Dat kan. Bij je nieuwe boot krijg je (uitsluitend bij Vouwkanowinkel) een Nederlandstalige handleiding en een instructievideo. Toch liever persoonlijke assistentie bij de eerste montage? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Voor een packraft is dat absoluut niet nodig. Met een Ally zijn we voor de eerste montage twee uur bezig en met een nieuwe vouwkajak zelfs drie uur. Ja, dat lijkt ingewikkeld, maar er is gewoon veel te vertellen.

Kijk HIER voor aanvullende info.

Demodagen

Ally demodag

Op de demodagen is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Ally en Pakcanoe, de Nortik packrafts of de Nortik kajaks. In 2021 staan geen demodagen meer gepland. Wel zijn we op 10, 11 en 12 september op het Open Kanofestival in Ossenzijl met de Ally en Pakcanoes. Op zaterdag 11 september is er een uitgebreide workshop en demo met de vouwkano’s, hiervoor moet je je wel aanmelden via de site van het OKF.

De demodagen zijn GRATIS en je kunt vooraf aan geven met welke kajak, kano of packraft je zou willen proefvaren. Data volgen binnenkort. Info en aanmelden kan HIER. Reserveren is verplicht.