Proefvaren

Een kajak, kano of packraft koop je natuurlijk niet zonder dat je er eerst in gevaren hebt. Hoe mooi en gelikt sommige webshops ook  lijken, vaareigenschappen als stabiliteit, koersvastheid en wendbaarheid zijn zeer persoonlijk en kun je alleen ervaren door zelf in een boot te stappen. Daarom heeft Vouwkanowinkel een aantal demodagen of kun je op afspraak individueel komen proefvaren.

Individueel proefvaren

Heb je je keus eigenlijk al gemaakt en wil je het liefst direct je nieuwe boot meenemen? Dan ben je van april tot eind oktober – op afspraak – van harte welkom. Ik zorg dat een demoboot van je keus klaar ligt en je kunt er een stukje mee proefvaren.

Wil je aansluitend direct een nieuwe boot meenemen? Dat kan. Bij je nieuwe boot krijg je (uitsluitend bij Vouwkanowinkel) een Nederlandstalige handleiding en een instructievideo. Toch liever persoonlijke assistentie bij de eerste montage? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Voor een packraft is dat absoluut niet nodig. Met een Ally zijn we voor de eerste montage twee uur bezig en met een nieuwe vouwkajak zelfs drie uur. Ja, dat lijkt ingewikkeld, maar er is gewoon veel te vertellen. Kijk HIER voor aanvullende info.

Demodagen

Ook in 2023 zijn er weer een aantal demodagen: op 30 april, 18 mei, 18 juni en 8 juli. Op de demodagen heb ik meerdere modellen vouwkano’s en packrafts klaarliggen en reserveer je vooraf een tijdsframe van twee uur, zodat iedereen tijd heeft om vragen te stellen en proef te varen. De demodagen zijn GRATIS en je kunt vooraf aan geven met welke vouwkano of packraft je zou willen proefvaren (voor de kajaks maak ik liever apart een afspraak, want niet alles kan tegelijkertijd). Info en aanmelden kan HIER.