Open kano

Met goede instructie beleef je veel meer plezier aan je Ally kano of Pakcanoe. Behalve voor demo’s en proefvaren kun je bij mij ook terecht voor verschillende soorten cursussen, van 2 uur voor uitleg over de montage, tot een weekend op wildwater in de Ardennen. De investering in goede kano-instructie betaalt zich veelvoudig terug in kanoplezier. Bekijk hieronder het cursusaanbod en staat er niet bij wat je zoekt of wil je op een andere datum, dan maak ik gewoon een maatwerkcursus.

Ally of Pakcanoe montage instructie

Met mijn assistentie en instructie monteren we samen je vouwkano, zodat je het een volgende keer in een half uurtje zelf kunt. Duurt 2 uur, datum op afspraak. Prijs per kano: € 75,00 (€ 50,00 bij aankoop van een nieuwe Ally of Pakcanoe) .  Info en aanmelden kan HIER.

Instructiedag open kano varen

Tijdens deze dag leer je alle technieken om je kano op vlak water exact daarheen te sturen waar jij hem wilt hebben. Prijs € 75,00 p.p. Zondag 29 mei 2022 in Kortenhoef. Info en aanmelden kan HIER.

Open kanovaren op eenvoudig wildwater in de Ardennen

Traverseren op wildwater met de Ally 16,5'DR.

Tijdens deze tweedaagse cursus op de Amblève leer je de technieken om op eenvoudig wildwater klasse 1-2 te kanoën. In 2023 staan er twee weekendcursussen gepland: Op 15 & 16 april (VOL) en op 22 en 23 april (VOL). De opzet van de cursus en de te varen trajecten zijn afhankelijk van de waterstand en de nog altijd aanwezige vaarbeperkingen na de overstromingen van zomer 2021.

Prijs € 195,00 p.p. Info en aanmelden kan HIER.